Berani Baca Al-Quran

ANDA NAK HILANGKAN RASA KURANG YAKIN BACA AL-QURAN YG
SELAMA INI MEMBELENGGU DIRI ANDA ?

-----------------------------------------------------------------------------------

Seronoknya bila dengar orang lain baca Al-Quran, bacaannya lancar sahaja.
Tapi anda masih baca tersangkut-sangkut & tidak lancar.

Hati kecil meronta-ronta : 

sampai bila nak macam ni ? Umur pun dah makin meningkat tapi bacaan 
Al-Quran tak fasih lagi. Bila kawan-kawan ajak join tadarus pun terpaksa 
menolak sebab risau, malu pula baca Al-Quran merangkak depan kawan-kawan.

Ada juga waktunya, anda : 

       --> Dah boleh membaca Al-Quran, tapi Hukum Tajwid masih banyak keliru, jadi 
bila baca Al-Quran hati masih tak yakin & rasa was-was ada salah tajwid. 

--> Selalu confuse hukum Mad dalam Al-Quran, tak sure mana nak baca pendek,
mana nak baca panjang. 

       --> Bila baca Al-Quran kadang-kadang ada terdetik teringin nak tahu apa
tafsiran ayat
. Tapi confuse pula banyak sangat buku tafsir di pasaran,
tak tahu mana satu yang bagus. Takut salah beli, ‘sesat’ pula nanti.

Jangan terkejut, sebenarnya masalah di atas, amat mudah diatasi jika anda
merujuk pada guru & belajar dengan tools yang betul.


Sempena kedatangan 2018, kami mempelawa anda menyertai kempen
' Berani Baca Al-Quran 2018 ',


di mana melalui kempen ini, kami ingin
membantu anda lebih cepat celik Al-Quran, serta
KUASAI TAJWID DENGAN CEPAT & MUDAH, HANYA DI RUMAH. 

Dalam pakej ini, ada 4 produk yang akan membantu anda lebih yakin baca Al-Quran
dengan menyelesaikan 4 masalah utama yang selama ini membelenggu anda iaitu :


Masalah 1 : Nak baca Al-Quran tapi masih tak faham tajwid.
Solusi : Buku Mudahnya Ngaji Tajwid



Buku ini amat sesuai bagi anda yang ingin cepat fasih baca Al-Quran walaupun

hampir 'zero' tajwid. 


Jangan khuwatir, buku ini tidak akan membuatkan anda

‘pening’ sebab gaya penulisannya amat santai lagi satu dalam buku ini kami

hanya sampaikan ilmu tajwid yang paling penting sahaja. Ada pembaca kami,

baca buku ni sampai tersengih. Katanya : ‘Macam ustaz, mengajar depan mata’.

 

Malah untuk pastikan anda benar-benar tahu cara nak sebut dengung, ikhfa’

dengan tepat, kami sediakan 23 video penerangan tajwid PERCUMA agar anda

bukan setakat tahu teori, tapi terus kuasai cara membacanya dengan tepat. 




Masalah 2 : Dah belajar tajwid tapi masih tak faham

Solusi : Buku 'Benarkah Baca Al-Quran Merangkak Dapat Pahala?' 




Tahu tak, kenapa masih ramai orang dah belajar tajwid pun masih confuse

hukum tajwid ? Masih takut baca Al-Quran ?


Sebabnya dalam minda, masih banyak persoalan tajwid yang belum terjawab.

Masih banyak hukum tajwid yang mereka confuse.

 

Jadi inilah peranan buku ini. Menyenaraikan 56 persoalan tajwid paling popular
orang awam selalu tanyakan
dan kami sertakan jawapannya agar minda anda
lebih ‘clear’. Bila dah faham, barulah keyakinan baca Al-Quran datang kan ?




Masalah 3 : takut baca Quran sendirian sebab risau ada salah tajwid

Solusi : DVD Tajwid Aman hatiku 



Anda pernah rasa ‘semacam’ dalam hati bila baca Al-Quran ?


Ada rasa salah tajwid tapi tak tahu di mana. Baca Al-Quran tapi rasa ‘berdosa’

sebab tahudalam bacaan anda ada salah tajwid yang masih tak perasan.

 

Cuba tonton DVD Tajwid Aman Hatiku, ia menyenaraikan 165 bentuk
kesalahan yang paling kerap dilakukan
oleh pembaca Al-Quran tanpa

sedar ketika membacanya sendirian. 


Ketahui & perbaiki kesilapan ini, anda pasti akan dapat membaca
Al-Quran dengan tersenyum. Lepas ni, yakinlah sikit nak join

tadarus dengan rakan-rakan :)




Masalah 4 : nak cuba fahami Al-Quran tapi confuse, apa tafsir terbaik

Solusi : DVD Pakej Inspirasi Qurani



Bila dah baca Al-Quran, pasti hati rasa nak faham Al-Quran kan ?
Tapi bila baca tafsir Al-Quran masih rasa blur dan makin tak faham.


Oleh sebab itu kami syorkan DVD Inspirasi Qurani yang menjelaskan
 ‘main point’ Al-Quran agar kita jatuh cinta padanya berkali-kali.

DVD ini juga berkongsi tafsir Al-Quran yang terbaik untuk dibaca serta
ayat & surah Al-Quran yang elok diamalkan & banyak fadhilat


--------------------------------------------------------------------

Kelebihan belajar Al-Quran dengan pakej Kombo
Kempen Berani Baca Al-Quran 2018 :

-----------------------------------------------------------------

-->  Paling best, anda boleh belajar Al-Quran hanya di sofa rumah & boleh
belajar ikut masa terluang.

-->  Anda hanya perlu ikuti satu persatu apa diajar dalam buku & DVD,
kemudian terus aplikasi !

--> Anda akan banyak jimat wang & masa sebab yuran kelas,

kos minyak, tol dan parking pun anda tak perlu keluarkan 

untuk ke kelas tajwid.




-----------------------??????-----------------------

Berapa agaknya harga pakej di atas ?

.

Nilai sebenar set produk di atas adalah RM160.

Tetapi sempena promosi kempen BERANI BACA AL-QURAN 2018,
kami tutup mata berikan diskaun sebanyak 



Ini bermakna nilai 1 set hanya RM95 SAHAJA,

malah kos pos pun kami belanja, anda jimat RM65


Best kan ? :)

Tapi diskaun ni TERHAD KEPADA 250 PEMBELI je tau.
Tak berani janji stok sentiasa ada.

 

---------------------------------------------------

Cara pembayarannya diterangkan di bawah :


Ada 2 bentuk cara pembayaran :

1.Bank-in / Maybank2u /CIMB / Bank Islam 

2. Paypal / Kad kredit / Kad debit

 (PENTING : Jika anda memilih pembayaran secara paypal/ Kad Kredit / Debit,
sila isi maklumat anda dahulu di borang di bawah & selepas menekan butang 'Hantar borang',
anda akan dibawa ke website Paypal untuk membuat bayaran).


** Lepas hantar borang tunggu sehingga website invois keluar untuk pastikan
borang online berjaya di hantar kepada kami
**

 Bagi pembeli dari luar negara (Brunei/ Singapura/ Australia dll)
anda dikenakan caj pengeposan lain.

Sila hubungi kami di email - furqanworkssdnbhd@gmail.com
untuk urusan selanjutnya.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S : jika anda rasa sukar nak beli secara online, mohon WHATSAPP sahaja 
kepada kami ayat ini, 'saya ingin kombo Quran' ke :

019 222 5606

Nanti kami akan reply maklumkan cara bank-in lebih mudah kepada anda.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kombo Berani Baca Al-Quran
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel furqanworkssdnbhd@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun562263505124
Buka Maybank2u  
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun12029010073671
Buka Bank Islam IB  
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun8007604283
Buka CIMB Clicks