Anda ingin baca Surah Mulk, Yasin, Sajadah & surah-surah lazim dengan tajwid lebih tepat?

Anda ingin baca semua surah amalan harian
tersebut dengan tajwid lebih tepat?


SURAH MULK yang selalu anda baca setiap hari kerana fadhilatnya besar,
boleh selamatkan kita dari siksa kubur.

SURAH YASIN yang anda baca setiap khamis kerana fadhilatnya 
begitu dahsyat.

SURAH WA'QIAH yang anda dah hafaz kerana yakin, ini surah kekayaan. 
Lebih mudah menjemput rezeki dengannya.

SURAH SAJADAH yang setiap pagi jumaat anda ikuti tuan imam baca dalam 
solat subuh di masjid, lalu anda pun ada memasang niat nak hafal sama.

SURAH-SURAH LAZIM JUZ AMMA, surah pendek-pendek yang anda selalu
 baca & ajarkan anak-anak,


Ketika membaca surah ini, anda tahu ada salah tajwid tapi nak berguru rasa segan pula. 

Cuma hati anda tidak begitu tenteram, 'takkan asyik nak baca surah penting ini
dengan tajwid tak betul aje? Takut-takut dari nak dapatkan pahala & fadhilat,
alih-alih dapat dosa pula
.'

 Yelah, bacaannya banyak juga kesilapan tajwid. Tak berapa best pula kan jika kita baca
 ayat Al-Quran dengan bacaan yang tak berapa selari dengan  kualiti tajwid yang
Tuhan sukai... 

Satu lagi, kita nak ajar anak baca Al-Quran.
Anak kecil ni selalunya diajar surah-surah pendek Juz Amma dahulu.
Start dengan Surah Dhuha ke bawah. 

Bagaimana kita nak confident mengajar anak jika 'tok gurunya' (kita) pun
 masih ada salah tajwid?

Sebab itu kami ingin berkongsi penyelesaian mudahnya melalui

BUKU TERBARU : TAJWID MANTAP



Pertama seumpamanya di Malaysia :
Gabungan TEORI + PRAKTIKAL Tajwid dalam 1 buku

Melalui buku ini, anda berpeluang untuk kuasai bacaan semua surah penting dengan
TAJWID LEBIH TEPAT.

Surah penting iaitu : 

5 SURAH PILIHAN : Yasin, Sajadah, Mulk, Insan & Waqiah
22 SURAH LAZIM : Ad-Dhuha hingga An-Naas

Melalui buku ini saya kongsikan BERATUS kesalahan tajwid kecil yang ramai orang lakukan
ketika membaca surah tersebut. Kesilapan tajwid kecil-kecil yang sukar mereka nak 'detect'.
Salah tajwid yang mereka tak perasan.


---------------------------------------------------------------------------------------
Cara buku ini perbaiki kualiti bacaan anda :
---------------------------------------------------------------------------------------

1 - Dalam buku ini, kami telah plot & tunjukkan beratus kesilapan kecil tajwid yang sering
berlaku dalam 5 surah pilihan & 22 surah pendek Juz Amma. 

2 - kami bahaskan setiap kesalahan itu satu-persatu & tunjukkan cara membacanya
dengan tepat melalui 39 AUDIO MP3. Ia kami berikan secara PERCUMA.
Link downloadnya ada diberikan dalam buku.

3 - Anda download Audio tersebut, buka buku TAJWID MANTAP & ikuti penjelasan
 saya melalui MP3 tadi. 

Lebih mudah nak belajar
Jadi anda boleh menaiktaraf kualiti bacaan surah dengan lebih mudah & santai.
Boleh belajar di rumah sahaja. Jika nak dengar dalam kereta pun boleh. Pasang
sahaja MP3 itu ketika driving. Lebih senang nak belajar di mana-mana,
beramai-ramai dengar dengan keluarga pun lagi best 

4 - BONUS : 6 BAB EKSTRA. Sebenarnya, buku ini bukan fokuskan tajwid semata.
Saya kongsikan juga 6 bab bonus, bagaimana anda lebih mudah nak
menghayati Al-Quran.

Baru best. Dapat 2 perkara dalam 1 buku. Bacaan pun betul, kefahaman
pun makin meningkat.

Amacam? Best ke best kalau semua ILMU ni anda boleh praktikkan dalam
bacaan Al-Quran anda? Saya sangat yakin dan percaya kualiti bacaan surah-surah
amalan harian anda akan lebih mantap dengan ilmu yang diperolehi dari
buku TAJWID MANTAP.



Sempena PELANCARAN BUKU TAJWID MANTAP,
anda boleh dapatkan buku ini pada harga :

dengan FREE GIFT khas yang anda takkan jumpa lagi lepas ni. 

Untuk 300 pembelian PERTAMA SAHAJA, kami akan hadiahkan
 buku 'The Yasin' (berharga RM6 senaskah). Buku Surah Yasin unik
yang terkandung di dalamnya 10 formula luarbiasa yang Tuhan
kongsikan dalam surah Yasin.




Buku ini diberikan atas basis 'siapa cepat dia dapat'.
Dapatkan segera BUKU TAJWID MANTAP + buku The Yasin percuma.

Cara pembayarannya diterangkan di bawah :

Ada 2 bentuk cara pembayaran :

1.Bank-in / Maybank2u /CIMB / Bank Islam 

2. Paypal / Kad kredit / Kad debit

 (PENTING : Jika anda memilih pembayaran secara paypal/ Kad Kredit / Debit,
sila isi maklumat anda dahulu di borang di bawah & selepas menekan butang 'Hantar borang', 
anda akan dibawa ke website Paypal untuk membuat bayaran).


** Lepas hantar borang tunggu sehingga website invois keluar untuk pastikan
borang online berjaya di hantar kepada kami
 **

 Bagi pembeli dari luar negara (Brunei/ Singapura/ Australia dll) 
anda dikenakan caj pengeposan lain.

Sila hubungi kami di email - furqanworkssdnbhd@gmail.com
untuk urusan selanjutnya.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S : jika anda rasa sukar nak beli secara online, mohon WHATSAPP sahaja 
kepada kami ayat ini, 'saya ingin Tajwid Mantap' ke :

019 222 5606

Nanti kami akan reply maklumkan cara bank-in lebih mudah kepada anda.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Tajwid Mantap
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel furqanworkssdnbhd@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun562263505124
Buka Maybank2u  
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun12029010073671
Buka Bank Islam IB  
PenamaFurqanworks Sdn Bhd
No. Akaun8007604283
Buka CIMB Clicks